Jag tipsar vidare

Förra våren så tipsade @frujarlangen (på Instagram) om ett par jeans som hon köpt. De skulle vara mjuka, sköna och stretchiga men även gå så pass högt i midjan att även mammamagen trivdes i dem. Jag minns att jag spärrade upp ögonen och läste hela konversationen om dessa jeans. Tydligen skulle det vara samma jeans som jag ratat under mitt senaste me&i-party eftersom modellen var lite ”hängig”. Boyfriendfit som det kallas. Men Hanna berättade att hon tagit någon storlek mindre och dragit upp hänget i stället så de blev höga i midjan. Precis som jag vill ha det. Så jag hörde av mig till Linda som är ”min” säljare och hon lyckades leta reda på ett par i storlek 30″. Minns att jag tänkte att det var på vinst eller förlust eftersom jag brukar ha storlek 32″ i jeans. MEN. De satt som en smäck och jag hoppade på Hannas bana och tipsade vidare på IG. Så här såg det ut. Hanna till vänster och jag till höger.

bild (10)

Nu i höst köpte jag på mig ett par nya svarta boyfriendjeans och ett par ljusgrå smala jeans, båda från me&i. Efter att ha testat och jämfört jeansen så är fortfarande boyfriendmodellen min favorit. Båda jeansen är löjligt sköna och sitter bra men boyfriendmodellen blir högre i midjan och jag gillar när jeansen slutar precis under naveln. Men det är ju en smaksak. Men tänk mindre storlek på båda jeansen. Denna gången tog jag 28″ i de svarta och 29″ i de ljusgrå. 

DSCN2118

collage  3

Några av oss bloggvänner har testat jeansen ett tag och en sak är vi överens om. Dessa jeansen är supersköna och passar alla figurtyper!

collage 1 Och förresten, glöm inte att titta in till Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s