Linnés lilla hörna

Än så länge sover Linné i vårt sovrum. Tanken är att han ska göra det tills han är två-tre år. Anledningen till det är helt enkelt att vi i dagsläget inte har fler rum i huset. Vårt sovrum ska nämligen ligga i dagens verkstad och innan det är dags för oss att flytta dit så behövs det göras en del…

IMG_5354-0.JPG
Men vi tycker det funkar fint att dela rum och även om rummet inte är så stort så känns det ganska luftigt.

IMG_5350-0.JPG
För ett par år sen bestämde vi oss för att sluta köpa ”tillfälliga” möbler och istället spara till de möbler vi verkligen vill ha. Stringhyllan är inte den billigaste men den gör sig verkligen bra i mindre utrymme eftersom den är så luftig. Dessutom kan man ändra om den efter behov. Just nu har vi en skrivbordsskiva men den går att ersätta med ett vanligt hyllplan om vi skulle vilja det.

För att det inte bara ska kännas som att vi har en spjälsäng i vårt sovrum så har vi försökt att göra Linnés lilla hörna lite mer ombonad med hjälp av hyllor, tavlor och en matta.

IMG_5352-0.JPG

IMG_5351.JPG

På sängens ena gavel har vi hängt små påsar som vi har skallror och andra små leksaker i. Till höger om sängen ska vi ha förvaring för lite större leksaker men vi har inte riktigt kommit dit ännu.

IMG_5355.JPG
Skynda långsamt är ju det bästa. Bor man på en lite mer begränsad yta så gäller det att tänka igenom sina inköp och eftersom vi vet att Linné med tiden får rummet för sig själv så försöker vi även tänka steget längre så sakerna ska fungera även då.

Det blir liksom lite hållbar utveckling i flera bemärkelser!

2 reaktioner på ”Linnés lilla hörna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s