Björnproblematik

Igår släppte Mini Rodini sitt andra släpp för säsongen och som alltid fanns det massor av fina kläder. MASSOR. Som i för många.

Jag föll som en fura för björnplaggen. Men varken Lennon eller Linné behöver fler björnkläder. Eller ja, Lennon har väl inga direkt men de kändes lite för barnsliga för honom med påsydda öron på magen.

Men vantar och tossor det behöver faktiskt Linné. Och det fanns ju såklart. Med björnar och allt.

IMG_5388.JPG
Frid och fröjd kan man tänka, men icke. Nej nu grubblar jag över de där öronen. Känns liksom lite opraktiskt. Känner jag min plutt rätt så kommer de öronen vara helt nergnagade och sagelsöliga snabbare än snabbast. Så ”problemet” med vantar och tossor kvarstår. Sen har vi ju redan köpt sötaste mössan till honom. Och det är ju faktiskt här det blev mest bekymmer, det matchar inte…

IMG_5357.JPG
Så om nu någon från me&i:s designteam läser detta.

Nästa höst önskar jag mig ytterligare en djurmössa (kanske en kanin?) med öron, matchande babyvantar och tossor. Tänk själv hur gulligt det skulle vara med påsydda trampdynor på tossorna! Jag dör sötdöden bara jag tänker på det!

Ja, kanske blir det så att jag får köpa lite matchande plysch och mudd och försöka sy detta. Känner mig faktiskt otroligt sugen på det men ja… Mina skills är ju lite begränsade och säkert måste man ha någon specialmaskin för att sy i dessa material. Någon som vet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s