Vi hjärtar gult

Igår hämtade jag äntligen hem kläderna som jag beställde på mitt me&i-party. Mycket gult, brunt och en hel del hjärtan! Jag gillar kontrasten med den starka gula och den dova bruna färgen. Det känns höst men inte murrigt som jag tycker att en hel del höstkläder lätt blir.

DSCN2123

Favoritmönstet från höstkollektionen är definitivt hjärtana. Tyvärr fanns det ingen hjärtetröja för de äldre barnen så Lennon får nöja sig med en mysig kudde. Vilket han också gjorde, den kuddtokiga lilla ungen! Men Linné och jag kommer att tokmatcha!

DSCN2131

Jag vet dock inte hur mycket jag kommer att använda klänningen. Jag var bara tvungen att ha den men samtidigt är den väldigt mönstrad. Hur som så passar den utmärkt till mina gula tofflor från Swedishhasbeens och när det blir svalare så tänker jag att det blir snyggt med typ knallröda strumpbyxor. Vi får se…

Hjärtebodyn kommer att bli en favorit i Linnés garderob. Superfin både till hjärtebyxorna och hunddressen!

DSCN2170

DSCN2130

Ja, jag är förälskad! Hur gulligt är inte detta!

DSCN2165

DSCN2175

2 reaktioner på ”Vi hjärtar gult

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s