Linné och jag drar till Göteborg

På fredag blir det en riktigt tågtripp för mig och Linné. Vi ska nämligen till Göteborg och njuta två nätter på hotell. Vi ska sova länge, äta mysfrukost och ha det lungt och skönt. Och titta på kläder, m a s s o r med kläder!

Som bloggvän för me&i har jag nämligen blivit inbjuden att komma och förhandstitta på den nya höstkollektionen på deras kick-off! Tillsammans med alla säljare och de andra bloggvännerna ska vi få känna och klämma på allt nytt.

Förra veckan släppte me&i några ”sneakpeaks” och det ser ut att bli en del hundkläder! Hunden måste för övrigt vara höstens innegrej när det kommer till barnkläder, typ alla märken har några kläder med hundprint! Mini Rodini och H&M har mopsar, Kappahl dalmatiner och Polarn och Pyret någon slags hundar (reserverar mig för att jag kan ha namngett raserna helt fel – typ 0 i hundkunskap). Så vill man vara trendig är det hundar som gäller om ni frågar mig!

En sak som jag för övrigt mentalt redan köpt är hjärtebodyn – hur fin ser inte den ut! Gult-brunt-vitt är en sån himla fin kombination och eftersom Linné var så himla söt i lammbodyn från vårkollektionen så blir det definitivt ett köp. Hoppas det finns en hjärtetröja till Lennon med, det hade han gillat!

20140805-183323-66803367.jpg
Nästa vecka släpps kollektionen och då ska jag i sedvanlig ordning ha ett partaj! Ska bli så trevligt! Mycket trevligt att se fram emot med andra ord! Men vi hörs innan dess – lovar att hålla er uppdaterade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s