Fynda hos meandi

Tidigare ikväll upptäckte jag att me&i påbörjat sin rea. Många plagg, bland annat denna fina bodyn med lamm säljs nu med 40% rabatt.
bild (6)
Linné fick sin av Martins arbetskollegor och den har verkligen blivit en favorit med sin gula härliga färg och söta små lamm. Om man bortser från att den är otroligt fin så är den även tillverkad av ekologiskt bomull vilket vi tycker är ett stort plus!
bild (9)
Något att hålla ett extra öga på tycker jag är deras kollektion me&i<3darlings som de tagit fram för att fira sitt 10-års jubileum. Dessa kläder finns ännu inte på rea men jag gissar att även de snart får sig en prissänkning. Min absoluta favorit darling är lappfilten som du kan se på översta bilden. Där har de satt ihop nya- som gamla favoriter och jag tycker att resultatet är fantastiskt! Lennons favorit
blev inte helt oväntat korv-i-bröd-kläderna.

Några andra självklara favoriter är moln-kläderna. Lennon har tidigare haft några olika varianter och till hösten när Linné växt i sin jumpsuit (som dessvärre såld slut) så kommer de vara fantastiskt fina i sina nya syskonmatchade outfits! Och syskonmatchning, ja det är något me&i kan!
bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s