Stress! Och en önskan…

Kära bloggläsare, jag önskar mig en weekend i Tylösand. Efter ett alldeles för händelserikt år, i mestadels negativ bemärkelse och en flytt på det skriker min trötta, foglossande gravida kropp efter ljuvlig spa-musik och varma bassänger.

Och tänka sig, att med er hjälp så skulle Martin och jag kunna åka iväg på en julweekend. Jag är nämligen med och tävlar om just detta med en bild som visar min nuvarande stress. Flyttkaos. Allt som behövs är några futtiga röster, och visst kan ni väl hjälpa till med det?

Klicka bara här så kommer du till mitt bidrag. Därefter röstar du på mitt bidrag genom att trycka på röstningsknappen. Det enda kruxet är att du måste ha ett Facebook-konto.

20131120-205140.jpg

Nu håller vi tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s