FORMEX

För ett par veckor sedan fick några vänner till mig på Instagram en idé om att vi skulle träffas. Snabbt kom vi överens om att Formex hade varit det perfekta stället eftersom vi alla är löjligt förtjusta i inredning.

Formex är den största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign med 850 utställare! Men eftersom Formex är en branschmässa är den inte öppen för privatpersoner. För att få tag i biljetter måste man antingen ha ett registrerat företag eller bli inbjuden av en utställare. Inte det allra lättaste att bli.

Men igår fick jag mail ifrån SthlmAgency att de hade två biljetter undanlagda åt mig. Så i augusti bär det av till Stockholm för Instaträff på Formex. Det kommer att bli galet kul! Istället för att följa mässan via andra bloggar och Instagramflöde så får vi nu själv känna och klämma på alla nyheter!

20130710-083329.jpg
SthlmAGENCY står först upp på min besökslista. De är distributörer för mitt favoritmärke Littlephant men även för Blafre, Rie Elise Larsen, Jäll & Tofta och Avenue mandarine.

Självklart hänger både bloggen och Instagram med på mässan så ni alla kan få ta del av alla härliga saker!

3 reaktioner på ”FORMEX

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s