Skynda och fynda

Idag började rean med 50% rabatt hos me&i, så om du inte redan gjort det så klicka in och köp på dig snyggkläder till kanonfina priser!

20130627-164011.jpg
Favoriten från vårens kollektion är inte helt oväntat tröjan med svamparna . Är man svamptokig så är man!

20130627-164201.jpg
Grodkläderna var perfekta till midsommar och som en liten groda hoppade Lennon runt stången. Och haremsbyxan, det är den ultimata byxan! Snygg, välsittande och lekvänlig. Lennon har ett gäng i samma modell och denna byxan är super att ha när det är stövelväder. Den höga mudden gör att byxan inte korvar sig. Det negativa är fickan. Glöm inte att undersöka den innan tvätt… Där ligger alltid ett och annat! :)

20130627-164502.jpg
Något att köpa på sig är annars den blå koftan som funkar utmärkt som jacka nu på sommaren. Shortsen är en plagg jag brukar köpa under rean. Tar man en storlek större så fungerar de först som 3/4 byxor och året efter som kortare shorts.

20130627-165557.jpg
Färggladast i vår är nog biltröjan tillsammans med de oranga byxorna . På bilden har Lennon en biltröjan från tidigare kollektion och vi ser gärna att det kommer ännu en ny variant till hösten! Med rosa, svarta och turkosa bilar.

Ja, med detta förstår ni att det inte blir mycket reashopping hos oss… Men är det några barnkläder jag rekommenderar så är det de från me&i. Toppen kvalité! Och skulle något mot förmodan inte hålla den kvalitén man förväntar sig så har man två års garanti på kläderna! Oslagbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s