Lindex hjärta Littlephant

Äntligen så kom den. Lindex ”small kids” kollektion med underbara Littlephanten som jag tidigare skrivit om här, här och här.

20130604-231957.jpg

20130604-232011.jpg
Först ut i affären var tröjorna. En besvikelse. Förutom den gula så hade allt det lekfulla plötsligt försvunnit i stroleksskiftet 86 till 92. Men så kom de matchande byxorna och vips blev allt bättre. Superbra faktiskt! En lite större storlek fick det dock bli, för visst andas väl färgerna lite höst!?

Men så idag hängde de snyggaste byxorna där och skrek köp mig! Och efter att ha varit en engagerad kund så kunde jag inget annat. Tack Lindex för att ni lyssnade på mig (och många med mig) och gjorde en kollektion för de lite större, små, barnen!

20130604-232804.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s