Mer vår i garderoben

Efter en hård kamp mot vintern så börjar våren sakta smyga sig fram allt mer för varje dag som går. Vintergäcken lyser som solar i rabatten och ögonen längtar efter färg.

Med våren kommer inte bara ljus och varmare väder. Behovet av nya kläder visar sig tydligt när höstgarderoben ska matchas med växande kropp och väderombyte. Och att titta på barnkläder är minst lika underbart som att titta på vårblommor.

20130403-212822.jpg
Gissa om jag blev glad när jag såg att fjolårets favoritkeps från Polarn och pyret fanns i ny färgkombination. Den gamla hänger med fortfarande, men efter nästan ett år med lek och bus så känns den som en bra keps att ha på förskolan. En extra bonus är ju att denna nya kommer att matcha den prickiga vindfleecen perfekt!

20130403-215738.jpg
Som alltid på Polarn så finns det en massa fint. Och vad kan passa bättre till det stundande treårskalaset än en glasströja!?

20130403-220206.jpg
Eftersom Lennon alltid sover utan täcke så behöver han ha en rejäl pyjamas. När jag först såg denna supersöta hjärtepyjamas så tänkta jag att det är typiskt att den är för bebisar. Men tänka sig, den fanns i 98/104. Så nu kan Lennon få vara vår bebis lite till. Han kommer att bli så fin i den! Ett hjärta med hjärtan.

20130403-220651.jpg
Efter lite klickeli-klick så var kläderna på väg hem till oss. Bor man som oss är det verkligen toppen med nätshopping. Enkelt och snabbt. Och ja just det – just nu även fraktfritt!

En reaktion på ”Mer vår i garderoben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s