En burk med minnen

3 bild (2) bild

 

När jag var liten brukade jag gå till min mormor och morfar efter skolan. Det var mysigt på alla sätt och vis. Fast ibland, som när denna burken kom fram, då var det allt lite extra mysigt.

Högt upp på ett köksskåp stod den här fantastiska sagoburken. Mina ögon har vilat många timmar på de vackra sagomotiven. Det var dock inte enbart för att den var vacker. Utan kanske mest för att den innehöll karameller. Alltid. Om jag var riktigt snäll så fick jag en, eller två karameller efter maten och automatiskt blev skolvardagen en fest.

När mormor och morfar flyttade så fick jag burken till Lennon. Idag innehåller den hans godis. Napparna. Men efterhand som han blir äldre och äldre så kanske innehållet med ska bytas ut. Fast det får tiden utvisa!

En reaktion på ”En burk med minnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s