Oväntad vänskap

Att vår ytterst folkilskne och okeliga katt skulle få moderslika känslor för Lennon vågade vi aldrig ens drömma om. Men precis så är det. Maya finns alltid där när Lennon är ledsen. Med tröstande buffningar tröstar hon bäst hon kan. Och när han blir killad av morrhåren börjar han genast att skratta.

De senaste dagarna har Lennon även börjat att leka katt. Han är Maya och Maya heter Lennon. Han kryper runt och mjauar och ser allmänt söt ut. Sträcker man fram handen så kan det hända att den får en slick. Precis som den riktiga Maya gör.

20130115-215959.jpg

2 reaktioner på ”Oväntad vänskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s