Finaste julgranskulan

Idag har det varit sol. Men det är lite med solen som med uttrycket det som döljer sig i snö, kommer fram i tö. Herrejisses vad vårt hem skrek efter lite kärlek när strålarna letade sig in. Och kärlek det är precis vad hemmet fått idag!

Självklart åkte det sista av julen ut med städningen. Det gick i en rasande fart. Fast ibland stannade jag upp. Som när det var dags att ta ner denna kula från granen.

20130105-213742.jpg Lennons allra första julgranskula. Det var 2010. Känns som en evighet sen. Då låg han mest och försökte sig på att förflytta sig. Nu sjunger han blinka lilla stjärna. Galet men underbart. Och otroligt vad en sak kan bära minne med sig. Det blir liksom den finaste kombinationen. Kanske Lennon en dag kan berätta historierna kring pyntet för sina barn och barnbarn. Precis som min mormor gjort för mig. Bara tanken gör mig lite varm inombords.

Jularna 2011 och 2012 gick i fordonens tecken. Det är inte utan att jag undrar vad det ska bli för något pynt julen 2013.

20130105-214315.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s