Lite opassande – fast helt passande – humor

Idag har vi varit i Lund. Strosat runt på kringelikrokgator och gått på museum. Tagit kort. Kort som i efterhand blev ganska så komiska. Lite opassande på sitt sätt. Helt passande när det kommer till Lennon och folks förutfattade meningar kring kön, kläder och utseende. Minen gör sig liksom och bilden talar på sitt sätt. Idag är det väl mer okej om pojkar vill bära klänning än när originalkortet togs. Men samtidigt var det 2012 fortfarande en majoritet som tycker att pojkar och flickor ska klä sig efter sitt kön.

20130102-235909.jpg
Undra vad 2013-års kommande genusdebatter bär med sig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s