Tack Tomten!

collage

 

collage2

 

Julen är över för denna gången. Granen har börjat att barra. Magarna är, eller börjar att bli, trötta på choklad. Julmusiken låter mest upprepande. Och det är skönt på sitt sätt. Julen har sin charm innan den varit. Sen är det ganska skönt att den tar slut. I väntan på nästa…

Men än så länge har leken bara börjat för Lennon. Figurerna till Rorri Racerbil har börjat flytta in i pippihuset. Klossarna byggs upp som vallar kring racerbanan. Sågen går varm på det mesta. Alla nya leksaker insipirerar till nya härliga lekar. Massor av bus pyr inne på barnrummet. Det är härliga tider för Lennon! Det är härliga tider för oss!

 

Förresten, tack för tipset om appen Matilda! Den testas och tokgillas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s