Ett svar från Barn- och utbildningschefen

Jag skrev faktiskt ett mail till Barn- och utbildningschefen i kommunen gällande den där dumma artikeln på förskolan. Jag skrev precis som jag kände. Att jag kände mig illa bemött. Det var inget mail med frågor som krävde svar. Bara ett mail där jag informerade om en för mig tråkig händelse på förskolan. Jag bifogade även min konversation (del 1, del 2) med förskolechefen. Av den enkla anledning att jag tycker att den är under all kritik.

Jag har fått svar trots att mailet inte krävde det. Vilket jag verkligen uppskattar!

Barn- och utbildningschefen berättar först kort att informationsansvaret som rör den egna verksamheten är delegerat till respektive enhet på förskolorna och skolorna och att hen därför inte kan styra och ställa i frågan. X skriver även att hen uppskattat att jag informerat om mina åsikter och uppmanar mig sedan att fortsätta dialogen med förskolechefen i detta ärende.

Just den uppmaningen känns lite svår att följa. Jag känner inte riktigt att förskolechefen är så värst intresserad av det. Tyvärr! Men hur som så känner jag mig nöjd. Jag har verkligen stått upp för mina tankar, känslor och åsikter. Jag har fått fin respons från vänner, bekanta, föräldrar på förskolan och från för mig helt okända människor. Närmre tusen unika besökare har läst mina inlägg i fråga. Några har säkert tänkt att jag måste vara helt korkad och det bekommer mig inte. Jag har stått upp för mina åsikter och värderingar. Det enda jag bryr mig om är att jag gjort något som kan ge en positiv utveckling…

 

…och det känns faktiskt så! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s