Evighetsfebern

20121123-124345.jpg
Förra onsdagen, ja alltså onsdagen för nio dagar sen, blev Lennon krasslig. Det började med kruppliknande hosta och vi höll honom hemma en dag då hostmedicinen gjorde sitt. På fredagen kom ögoninflammationen och sen har det tuffat på. Dålig mage, halsont och kli i öronen. Och feber. Feber av absolut segaste berg-och-dalbane-sorten. Igår förmiddags trodde vi att den var på väg bort men så fel vi hade. Vid läggdags var den uppe på 39.5c.

Som tur är så är han pigg så man förundras. Han är glad och vill leka. Och det har vi gjort. Bland annat med mina gamla spelkort. Alltså, jag tycker att de är så underbart söta i sin enkelhet. Att de överlevt mig och mina syskon gör klart det lite extra roligt!

20121123-125029.jpg

20121123-125039.jpg
Snart blir det besök hos doktorn. För idag, när han febern passerat en vecka, är vi välkomna. Hoppas, hoppas de kan ge honom något så den försvinner. För även om han leker och är relativt pigg så mår han ju inte bra och tre flaskor välling och en glass om dagen är inte en hållbar diet kan jag tycka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s