Hipp hurra!

20121016-191211.jpg

20121016-191242.jpg
Idag är det 2,5 år sedan Lennon föddes. Då kunde han sova, äta och bajsa. Idag lär han sig nya saker varje dag. Språket har fullkomligt exploderat och varje dag hör vi nya ord. Klockan är spännande och Lennon börjar få koll på timmarna. Klockan är åtta är favoriten! Det är då mamman och pappan tycker att han ska sova. Med betoning på tycker. För han brukar hinna med klockan är nio och ibland även tio. På leksaksfronten är det racerbilar, tåg och låtsasköket som gäller. För övrigt så kaaan han allt fääälv! Halleluja för tvåårstrotsen! Hurra för väldens bästa barn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s