H&M + Unicef = Succé

I fjol fick jag upp ögonen för projektet All For Children. Ett projekt där H&M och Unicef samarbetar för indiska barns rättigheter. 25 % av försäljningspriset går direkt till att hjälpa och utbilda barn som lever i de områden där det odlas mycket bomull. Ett mycket gott syfte och väldigt fina kläder. Visst är det väl så att det rättfärdigar extra mycket shopping!? För den goda sakens skull liksom…

Den 18:e oktober släpps årets maskeradinspirerade kollektion och den ser väldigt, väldigt fin ut! Ännu finare än fjolårets faktiskt. Kanske kan Lennon vara utklädd till kanin på halloween? Eller kanske kan han bli en mini Harry Potter? Då hade han ju kunnat trolla hem det underbara lektältet till oss!

20121002-212334.jpg

20121002-212345.jpg

20121002-212354.jpg

En reaktion på ”H&M + Unicef = Succé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s