Hoptimistisk

Det är mycket prat om stor och liten just nu. Allt jämförs. Leverpastejsmackan. Fingrar och tår. Leksaksbilar. Så varför blev jag förvånad när Lennon bestämt ville ha en stor Bumble till den lilla som stormorbror Johan hade med sig i present för några veckor sedan.

Han såg den i matbutiken vi besökte i väntan på att vi skulle segla hem från Bornholm. Direkt började han prata om stooor och sträckte ut sina armar mot hyllan där tre gula och en röd Hoptimist stod. Jag tog den röda till honom. Men han skulle bestämt ha den gula. Onödigt tänkte jag eftersom vi redan hade en liten gul hemma. Så jag bytte i smyg. Självklart upptäcktes det och tårar fick torkas och Hoptimist fick bytas ut.

20120810-115002.jpg
Och visst hade han rätt. Vår tvååring. Det är ju verkligen fint med två lika, fast olika stora tillsammans. Mamman och Pappan kallar han dem.

Nu ska vi bara hitta en bra plats för dem att bo…

En reaktion på ”Hoptimistisk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s