Plötsligt händer det…

Jag har letat. Ja, verkligen letat. I affärer. På loppisar. Online. Och så åker jag till Bornholm. Går in i första barnaffären i Rønne och där ligger en hel korg! 5st för 30dkr. Rena fyndet! Och i alla färger jag önskat. Då känns förra veckans Traderafynd mest irriterande. Så sjukt irriterande att jag nästan köper ett gäng nya. Men jag tittar på bilderna från Tradera och känner mig endå ganska nöjd. Ja, faktiskt himla nöjd. För galgarna jag köpt ser riktigt fina ut! Så jag går därifrån utan att köpa nya. Men ångrar mig redan utanför! Men sansar mig efter några timmar och berömmer mig själv för min duktighet!

Martin har meddelat att jag fått paket så när jag kommer hem på söndag så ska jag ta ett kort och visa mina nya skönheter.

20120804-140054.jpg
Men varför ska det alltid vara så att när man väl fått tag i en sak man letat efter så finns det plötsligt överallt? Eller ja, i varje fall i varenda barnbutik jag gått in i på Bornholm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s