Brokigaste fyndet!

När vi väntade Lennon hittade vi det finaste och mjukaste påslakanet med de små brokiga figurerna från Stina Wirséns barnböcker med samma namn. Det var bara det att det var för dyrt. 700 kronor vill jag minnas. Men ibland så händer precis det man önskar. Campadre sålde det på kampanj för mindre än en tredjedel. Självklart slog vi till. Och så nöjda vi varit! Med storstädningen som hör sommaren till så dök det upp i lakanslådan. Och jag kom på att jag ville ha fler.

20120704-124750.jpg
Men ja, det var ju det där med priset. 1000 kronor för den större modellen. På tok för dyrt. För oss i varje fall. Men tro det eller ej. Vi hade tur igen! Efter ett tips så skickade jag ett mail till Bokslukaren. De i sin tur tog kontakt med Brokiga. Och nu är ett påslakan, med nya uppdaterade figurer, på väg hem till oss. För 350 kronor. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s