Gaffeltjuv i görningen?

Våra små plastgafflar försvinner! Glömmer vi dem när vi är borta? Har vi en hustomte som tycker de är alldeles lagom stora till sina tomtehänder? Försvinner de ut med vattnet i diskmaskinen? Snor Lennon med sig dem till sitt kök? Eller, hemska tanke, finns det en gaffeltjuv här i krokarna?

Hur som, så kom det hem en ny laddning med alldeles fantastiskt fina plastgafflar från Rice. Så nu kan vi fortsätta glömma dem. Eller hustomten fortsätta sina lån. Och viktigast av allt, Lennon kan fortsätta äta med bestick! För dessa gafflarna är faktiskt de bästa för små barnhänder. Lagom stora, lagom spetsiga och helt galet färgsprakande!

20120702-212353.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s