Fritt fram för nattlek?

När semestern börjar inleder vi första fasen mot ”riktig” säng och ena spjälsidan åker av. Vi undrar med både nyfikenhet och fasa hur detta ska gå! Ska han bli bångstyrig vid nattning och stiga upp direkt när han blivit lagd? Ska vi bli väckta till ljudet av racerbilslek om nätterna? Kommer han tassa in till oss när han drömmer de där otäcka drömmarna? Ja, om två dagar får vi se… Ett steg mot att bli stor. Ett rejält KOM IGEN till mig. Måste nämligen börja renovera den gamla fina utdragssängen som fyller upp förrådet. Fas två ska nämligen inledas OCH avslutas innan semestern slutat i mitten av augusti!

20120617-122320.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s