Förskolemys

Ikväll har vi varit på förskolan på föräldrakväll. Sång, sopkonst, måleri, picnik och lek, bus & mys! Lennon verkade stortrivas on stage, han var nästan först ut att klappa då de avslutat en sång. Efter applåderna var han så stolt att han kom springande emot oss för att ge oss en kram. Precis i tid till nästa sång var han på plats igen. Så fortsatte det under hela konserten! Imse vimse var favoriten, med stort engagemang och koncentration genomförde han alla rörelser. Man blir ju lite stolt! Eller, ganska så mycket!!!

20120531-212103.jpg

20120531-212133.jpg

20120531-212215.jpg

20120531-212245.jpg

20120531-212304.jpg

20120531-212320.jpg

2 reaktioner på ”Förskolemys

  1. Hej Malin! Vad kul att du har en blogg. Då kan jag följa med och se vad som händer hemma hos er. Läste att du snart skulle vara ledig i två månader. Härligt! Jag ska själv vara ledig hela sommaren tills min LIA börjar i augusti. Idag har jag haft tenta i Handelsrätt. Jag trodde jag skulle svimma av utmattning efteråt (!). Fem timmar och då hann jag precis svara på allt, men inte gå igenom tentan innan inlämning. Jag hoppas jag klarade den, men jag är tveksam. Vi har omtenta redan nästa vecka, men det vill jag verkligen inte. Ha det bra och hälsa familjen! Hälsningar Ing-Mari

    1. Hoppas tentan gick bra! Gjorde den säkert :) Ja nu kan ni följa vårt liv lite, eller främst Lennons! Men det är klart han som är mest intressant i familjen :) Ha det fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s