Stor & Liten

Lennon följer varje steg farfar tar. Farfar visar Lennon en massa spännande och lite busiga saker. Lennon är helnöjd. Farfar är helnöjd. Stor går med liten i släptåg. Det ser ut som ett följa John tåg som gör stopp vid lite olika ställen i trädgården. Liten tittar med stora ögon och gör sedan efter. Vattnar blommor, sprutar vatten på saker och fyller kannor för att tippa ut dem till plaskpölar. Det är som ett skådespel (det käraste av alla skådespel) att titta på när gossen testar, lyckas och gläds. Att se en stolt farfar sitta på bänken under träden med sitt barnbarn gjorde nog allt farmorn lite rörd. De har något speciellt ihop, stor & liten!

20120523-222427.jpg

En reaktion på ”Stor & Liten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s