Finaste födelsedagspresenten

Idag är det min födelsedag. Den trettionde i ordningen. Hela dagen har fyllts med härliga grattishälsningar, kramar, godis, blommor, presenter, tårta och kärlek från mina finaste. En fin dag som började på bästa sätt med paket i sängen. Av Lennon fick jag en fantastisk tavla av Lisa Rinnevuo. Jag fick även kramar av små, knubbiga, pyjamasklädda armar. De kramarna är de bästa! Bjuds man dessutom på en puss så är lyckan total!

20120522-223346.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s