Kalsongmannen

Det är snart tre veckor sedan Lennon kissade pottan för första gången. Att kissa på pottan är jättekul och Lennon får göra det när han vill, vilket har varit i stort sett varje dag. Han blir så stolt när han lyckats få ”vatten” i pottan. Men de senaste dagarna har han blöjvägrat allt mer. Det har varit stora kamper med tårar och högljudda protester. Mamman OCH pappan har kämpar mot tvååringen. Utan goda resultat. Det går inte att sätta på en blöja på en kropp som lyckas slinga och åla sig ur alla grepp och försök. Vi har funderat på vad som är rätt och fel och kom fram till att vi förmodligen hämmar hans utveckling genom att tvinga på en blöja. Så idag efter pottan när blöjvägrandet visade sig så åkte kalsongerna på. Under middagen visade han att han var kissig och vi sprang in till pottan! Men att koncentrera sig på film och kisseri samtidigt går inte och olyckan var framme när Rorri Racerbil intog tv-rutan… Men det gör ju inget! :)

20120510-224936.jpg
Erik har också fått kallingar. Med säsorbilar!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s