12:) 2:(

Idag är det 12 år sedan Maya föddes! Denna speciella katt. Folkskygg. Hetsig. Envis. Tjurskallig. Sur. Många undrade (vi med!) hur det skulle gå när Lennon föddes och när vi tog vårt första steg över lägenhetströskeln som familj så verkade hon döende. Mer psyko än vanligt. Men hon älskar Lennon. Har plötsligt ett väldigt tålamod. Är snäll. Omtänksam. När Lennon är ledsen kommer hon med sin leksaksråtta, ger den till honom, mjauar och stryker sig mot honom till han skrattar. Det är kärlek!

20120501-204516.jpg

Idag är det två år sedan Lennons gammelfarfar gick bort. Ibland är livet väldigt orättvist. Ivan och Lennon hann bara att träffas en gång. Den gången är vi otroligt glada för! Pigg och glad kom han med en liten blomsterkvast som han själv beskrev den. Det skulle bli mer på dopet. Så blev det inte sorgligt nog. ”Blomsterkvasten” höll sig fin i över en månad och en nejlika ifrån den fick följa med till änglarnas land.

Många äldre säger att när en ny människa kommer till världen så måste en annan lämna den. Kanske är det så. Vi har ju faktiskt en liten Ivan.

Lennon Ivan Lo Löwall

20120501-210113.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s