Traderafynd!

Vi har gjort några riktiga tokfynd på Tradera. Köpte dessa nya, hemsydda och alldeles underbara linnena för, hör & häpna, 30kr/st. En kvinna som kallar sig karlzone61 syr upp barnkläder i tyger som gör en glad. Just dessa tygerna är ifrån de svenska märkena Znokdesign och Liandlo. Har du inte kollat in dessa märkena förut så gör det!

Lennon blev väldigt förtjust i linnet med sommarmotivet. Titta, en chyppe! sa han och sken som sol. Nu är där som ni ser ingen kyrka men det röda tornliknande huset kan för en ”chyppetokig” tvååring klassas som det :)

2 reaktioner på ”Traderafynd!

  1. Tror att morbror Staffan skulle klä fint i ett sådant tyg till sommarens solbränna! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s