-1år

För exakt ett år sedan såg det ut så här. Med några få väldigt stapplande steg invigde Lennon de nya ”lära gå skorna”. Han kämpade för att komma upp på bilen, men kämparglöden räckte inte riktigt till. Han försökte ”köra” men nöjde sig med att låtsas. Det var då… Trots hosta och feber så har han vint likt en ljummen sommarvind genom huset idag. Helst ska det räknas till tre innan han börjar springa. Att springa och skrika är också poppis. Precis som det är med skor. Pappas gamla gummistövlar är de absoluta favoriterna! Att ”bara” köra bil är helt passé, nu sliras och stegras det… Vågar inte tänka på hur det ser ut om +1år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s