Rim, Rams & förkylningstrams

Det är inte så lätt att komma på aktviteter till ett krassligt hjärtegryn. Blir en del film. Pingu, PINGU, PINGUUU! Lennon kan nog se den filmen en hel dag men ja, vad ska jag säga. Den går mig på nerverna! Tog en titt i bokhyllan och hittade en bortglömd skatt.

 

 

 

 

 

 

Det är fantastiska Camilla Lundsten som står för illustrationerna. Hela boken är som en färgsprakande karamell. Massor av roliga rim & ramsor. Det bästa, förutom de fantastiska bilderna, är att det följer med en DVD! Tack för den! Allt blir ju lite roligare (och lättare för mig som inte kan några ramsor) när vi kan se och höra andra barn.

Jag gillar verkligen idén med DVD till bok och gick in på Adlibris för att kolla om det fanns fler böcker. Det fanns en sångbok i samma serie men den var med CD och det har vi redan flera. Ögat fastnade dock på lite annat, såklart. En Littlephant bok (på rea!) av samma illustratör samt pixiböcker av Ingela P Arrhenius. We Love Books!

De fina korten kommer från Camilla Lundsten, den stora Monchichin är min gamla, den lilla har Lennon fått av sin mormor. Den lilla gröna glasfågeln och sitt andranamn har Lennon ärv av sin gammelfarfar Ivan som gick bort strax efter att han föddes.

En reaktion på ”Rim, Rams & förkylningstrams

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s