Pompoms

Lennons fönster är ganska tråkigt. Där hänger tre pappersfiskar från Djeco vilka är väldigt fina. Men det känns lite tomt. Lite tråkigt. Idag när jag tittade in på bloggen Gotlandsliv så  fick  jag en idé. Hon som driver bloggen hade köpt pompoms till sin sons rum. Fluffigt och färgsprakande. Precis som jag vill ha det. Nu har jag utmanat mig själv med att försöka pyssla ihop en egen pompoms.

Inget är egentligen så som jag vill ha det men var tvungen att testa om det var möjligt att göra själv. Jag tycker att resultatet är godkänt trots att jag använde kvadratformade, mönstrade servetter istället för rektangulära, enfärgade silkespapper. Nu ska silkespapper inhandlas. Fortsättning följer!

4 reaktioner på ”Pompoms

    1. Ja, de är fantastiska! Och blir som på bloggen jag länkat till när man använder silkespapper! Jag ska göra en ny ikväll. Tar kort på det och lägger ut! Mycket, mycket enkelt! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s