Gammalt & Nytt

Jag tycker om gamla saker. Lite nötta och stötta saker med en historia. Jag tycker om nya saker med en retrotouch. Jag tycker om nya, blanka, plastiga och moderna saker. Allra mest gillar jag kombinationen. När gammalt möter nytt.

 

Garaget, som är över 80 år, har Lennon fått av sin gammelmorfar. Bilen från Playsam är vår doppresent till honom. Vägskyltarna är ett loppisfynd. Båten hittade jag i min barndoms sommarstuga. Babushkadockorna från Ingela P Arrhenius är julklapp från Lennons äldsta morbror. Tapeten heter Dotty och kommer ifrån fantastiska Ferm-Living. Hylla Bauhaus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s